Sport

Simona Halep, debut excelent în 2018! Românca a câștigat turneul de la Shenzen, la simplu

Simona Halep, debut excelent în 2018! Românca a câștigat turneul de la Shenzen, la simplu

Simona Halep a câștigat cu 6-1, 2-6, 6-0 finala turneului de tenis de la Shenzhen. adversara româncei, Katerinei Siniakova nu a reușit să producă o nouă surpriză, așa cum a făcut-o ieri, când a eliminat-o pe marea favorită Maria Sharapova.

Finala dintre Halep și Siniakova a început cu aproape cinci ore întârziere și s-a desfășurat într-o ”sală” extrem de mică, fără tribune și fără posibilități tehnice de a transmite video partida. Organizatorii au ales această modalitate de a se juca finala deoarece pe terenul unde era programat jocul, fiind în aer liber, băltea apa, după ce a plouat ore la rând. Meciul a durat o oră și 13 minute, iar Simona și-a confirmat statutul de lider mondial şi principală favorită.

Simona Halep, ocupanta locului 1 mondial a câștigat pentru a doua oară trofeul la Shenzhen, după ce îl cucerise și în urmă cu trei ani. Contul oficial de Twitter al turneului de la Shenzhen a notat, când scorul era 4-0 în setul decisiv că ”numărul unu mondial joacă așa cum trebuie să o facă numărul unu mondial”.

”Este un început bun pentru mine faptul că debutez în acest an cu un titlu câștigat atât de repede. Este grozav, dar gândindu-mă la un titlu de Grand Slam este poate prea mult în acest moment… Merg de la turneu la turneu, nu mă gândesc atât de departe. Bineînțeles, o să dau totul, visul meu este să câștig un Grand Slam anul acesta”, a spus Simona Halep după finala câștigată.

După finala de la simplu, la ora redactării acestei știri, Simona halep, alături de Irina begu joacă finala de dublu de la Shenzen, împotriva cehoaicelor Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*