Sport

Startul returului Ligii Naționale readuce derby-ul în Sala Olimpia. Timba – BC SCM se joacă azi!

Startul returului Ligii Naționale readuce derby-ul în Sala Olimpia. Timba – BC SCM se joacă azi!
Adora Beauty

Liga Națională de baschet masculin (LNBM) nu se oprește nici în perioada sărbătorilor de iarnă. După ce în ultima săptămâna din 2017 a programată runda cu numărul 11, ultima a turului, primă săptămână din 2018 aduce startul returului, ocazie de reîntâlnitre întrre BC SCM Timișoara și Timba Timișoara. Derby-ul local din baschetul dedicat băieților, are loc joi, 4 ianuarie, de la ora 18:00, la sala Constantin Jude.

Trupa antrenată de tripleta Costescu-Markovic-Bota pornește returul de pe locul al doilea, cu 19 puncte, după opt victorii și trei înfrângeri, cu coșaveraj 968-856. ”Urșii” de la Timba Timișoara se regăsesc pe locul zece, cu 13 puncte (două victorii, nouă înfrângeri), și au joc disputat în avans, partida din etapa a XIII-a, cu ”U” BT Cluj.

”Vom avea un joc deloc ușor cu Timba, echipă care a înscris multe puncte în recenta deplasare de la Cluj. Individual, adversara noastră posedă baschetbaliști de calitate, iar în acest moment nu pare a avea nicio presiune. Noi vrem să dovedim că ne-am antrenat bine în aceste zile care au cuprins sărbătorile de iarnă și vom aborda partida cu concentrare și motivare”, spune Tudor Costescu, antrenorul BC SCM Timișoara.

În meciul tur al LNBM, alb-violeții s-au impus cu 101-76, pe data de 1 noiembrie 2017, meci în care patru dintre jucătorii alb-violeți au fost în double digit, la puncte marcate: Jeremic 25, Calotă 17, Diaz 15, Păun 13, iar Burgess a reușit 11 recuperări.

BC SCM Timișoara va mai juca un meci săptămâna aceasta, tot în sala Constantin Jude, duminică, de la ora 18:00, cu BCMU FC Argeș Pitești, de asemenea contând pentru Liga Națională.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*