Social

Aproape 30 de timişoreni şi orădeni au făcut toxiinfecție alimentară în Serbia, la Revelion

Aproape 30 de timişoreni şi orădeni au făcut toxiinfecție alimentară în Serbia, la Revelion

Zeci de români care au petrecut Revelionul într-o staţiune din Serbia au făcut toxiinfecție alimentară. Turiştii spun că s-au simiţit rău după ce au mâncat la hotelul unde erau cazaţi. Conducerea hotelului neagă însă că mâncarea ar fi fost de vină.

Toți cei 26 de tineri sunt acum acasă, în Timișoara și Oradea. Pentru că se simțeau rău, oamenii au hotărât să se întoarcă acasă și au scurtat vacanța de schi cu o zi, deși sejurul era plătit până în data de 3 ianuarie.

Unul dintre tinerii din Timișoara care a semnalat situația la DIGI24 spune că toxiinfecția a fost cauzată de mâncarea de la hotelul la care au fost cazați și că în acest sens nu există dubii pentru că nu au mâncat în alte restaurante.

Mai mult decât atât, timișoreanul spune că s-a întâlnit în hotel cu mai multe grupuri de români care acuzau aceleași probleme și au fost și situații în care copii au ajuns la urgențe, în spitalul din Kopaonik, cu toxiinfecție alimentară.

Grupul de tineri români a semnalat situația managerului hotelului, care le-a spus că mâncarea pregătită în restaurantul hotelului nu are nicio problemă, ba chiar s-a ajuns la discuții mai aprinse pentru că nu și-a asumat nicio răspundere.

Tinerii din Timișoara și Oradea spun că au trimis o scrisoare Ministerului de Externe și Ambasadei României în Serbia, în care anunță situația și prin care cer autorităților române să ia atitudine.

Tot în vacanța de Revelion, cinci mașini care le aparțineau unor români au fost furate și alte trei sparte, în stațiunile sârbești Kopaonic și Rașca.

Sursa: DIGI24.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*