Social

Vindea petarde nestingherit, pe ”Fâșia Gaza”. Acum e sub ”lupa” polițiștilor de la Secția 3

Vindea petarde nestingherit, pe ”Fâșia Gaza”. Acum e sub ”lupa” polițiștilor de la Secția 3

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost depistat de polițiștii locali încercând să vândă artificii și petarde. Acesta se afla pe strada Constantin Brânconveanu, dar a ajuns pe mâna polițiștilor de la Secția 3.

Polițiștii locali din Timișoara au depistat, chiar în ultima zi a anului trecut, o persoană care comercializa materiale pirotehnice, în majoritate interzise de lege, la intersecția străzilor Constantin Brâncoveanu cu Romulus. La vederea patrulei de polițiști locali, cel în cauză a fugit, fiind însă imediat reținut.

Acesta a fost identificat în persoana lui G.T., în vârstă de 45 de ani, din Timișoara. Bărbatul care a încercat să vandă artificii și petarde, deși acest lucru este interzis, a fost predat împreună cu bunurile găsite asupra sa polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvarșirii infracțiunilor prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată.

Vă reamintim că acesta nu este singurul caz de acest gen constatat de polițiștii locali, înainte de Crăciun alți trei tineri fiind depistați încercand să comercializeze astfel de produse in Piața Iosefin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*