Sport

Poli Timișoara se reunește mâine, fără străini. Vezi programul elevilor lui ”Popică”

Poli Timișoara se reunește mâine, fără străini. Vezi programul elevilor lui ”Popică”

Prim-divizionara de fotbal Poli Timișoara a anunțat că jucătorii săi se reunesc joi, 4 ianuarie 2018, urmând ca primul antrenament să se desfășoare sub comanda lui Ionuț Popa în baza sportivă a arenei Dan Păltinișanu. Clubul a mai anunțat la finalul anului trecut că Ćurjurić, Abraw și Bianconi s-au despărțit de alb-violeți.

Lotul celor de la Poli Timișoara se va reuni pe 4 ianuarie 2018, în vederea pregătirilor pentru ce de-a foua parte a sezonului competițional al Ligii I. ”Primul antrenament va avea loc în complexul «Dan Păltinișanu», reunirea fiind stabilită pentru pra 15:00”, informează clubul bănățean, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial.

Elevii lui Ionuț Popa vor avea parte de un cantonament în Poiana Brașov, acolo unde nu vor mai face deplasarea Ivan Ćurjurić, Camaldine Abraw și Miguel Bianconi-Kohl, cărora le-au fost reziliate angajamentele de comun acord la scurt timp după ultima etapă jucată în 2017. Anunțul a fost făcut de noul președinte al alb-violeților din Liga I, Radu Birlică, cel care a mai precizat că începând cu 2018 ”politica” clubului se schimbă. ”Începând cu cantonamentul din ianuarie 2018, alături de experimentații Croitoru, Cânu și Straton, pe care mă bazez în mod deosebit în acest campionat, vor fi în lotul de seniori jucătorii Raul Cochintu, Lucian Oprea, Denis Haruț, Cristian Podină, Cosmin Bîrnoi și Răzvan Ochea. Încercăm totodată readucerea atacantului Sebastian Velcotă. Transferurile vor fi calitative, nu cantitative. La cererea antrenorului, vom completa lotul pe posturile deficitare, în colaborare cu directorul sportiv Adrian Neaga și Cristea Opria, doar cu jucători care considerăm că nu vor sta pe banca de rezerve. Dorim ca această politică să o punem în aplicare în mod imperativ alături de staff-ul tehnic. Viitorul clubului nostru depinde de tinerii crescuți și lansați de Poli Timișoara, lucru care trebuie asumat obligatoriu de toți antrenorii. Îmi asum această decizie și nu mă voi abate de la aplicarea ei, având în acest sens și mandatul Consiliului Director”, a precizat Birlică.

Programul alb-violeților pentru luna ianuarie 2018:
– 4 ianuarie: vizită medicală + antrenament (ora 15:00, stadion)
– 5-6 ianuarie: vizită medicală + antrenament
– 7 ianuarie: liber
– 8-18 ianuarie: cantonament în Poiana Brașov
– 20 ianuarie – 3 februarie: antrenamente + jocuri de verificare
– 20 ianuarie: joc nestabilit
– 23 ianuarie: joc nestabilit
– 24 ianuarie: FK Vozdovac (Serbia, locul 6 în prima ligă) – Poli Timișoara
– 25 ianuarie: Poli Timișoara – Ripensia Timișoara
– 27 ianuarie: joc în Ungaria, adversarul urmează să fie confirmat
– 30 ianuarie: Național Sebiș – Poli Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*