Auto-Moto

Ford se pregătește de lansarea europeană a EcoSport – modelul produs în România

Ford se pregătește de lansarea europeană a EcoSport – modelul produs în România

Ford România anunță că primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova au fost încărcate pe trenurile speciale și sunt gata de livrare către piețele europene în vederea lansărilor locale.

Au plecat deja două trenuri cu aproximativ 600 de mașini, spre ”Vest”. ”Suntem foarte mulțumiți de faptul că lansarea se desfășoară conform planurilor și procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova și furnizorii noștri au făcut o treabă excelentă și sunt extrem de mulțumit cu rezultatul operațiunilor”, a declarat John Oldham, Președinte Ford România și director al fabricii de la Craiova.

Primele două trenuri încărcate cu EcoSport au destinația Marea Britanie și Germania, lansările naționale la nivelul întregii Europe – implicit România – urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie.

Ford a început oficial producția noului EcoSport în luna octombrie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creștere, la fabrica de la Craiova au fost angajați în plus 1.700 de operatori de bază și personal calificat în cursul acestui an. În acest moment, Ford România are 4.200 de angajați.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*