Life-style

Messenger Kids pentru copiii sub 13 ani, o nouă aplicație Facebook

Messenger Kids pentru copiii sub 13 ani, o nouă aplicație Facebook
Adora Beauty

A fost creat un messenger pentru copiii sub 13 ani – Messenger Kids și este o aplicație creată de cei de la Facebook.

Facebook are reguli care interzic minorilor sub vârsta de 13 ani să își creeze un cont pe rețeaua de socializare.

Pericolul tot mai mare pentru copii din spatele acestei rețele și lipsa controlului și supravegherii părinților au condus la apariția aplicației. Messenger Kids le oferă minorilor posibilitatea de a socializa cu prietenii și familia.

În acest fel, interolcutorii copiilor sunt cunoscuți de către părinți.Părinții pot vedea, de asemenea, conținutul conversațiilor și au un control total asupra agendei contului. Loren Cheng, director de management Facebook, spune că părintele își va da acceptul pentru fiecare contact adăugat de copil în lista de prieteni. Dacă părintele șterge un astfel de contact, copilul nu-l mai poate adăuga ulterior. Un copil nu-și va putea șterge mesajele fără acordul părintelui.

Numărul în creștere al minorilor care își fac conturi pe rețelele de socializare a condus la apariția acestei aplicații.

Crearea contului pentru copil din messengerul pentru minori se face de către părinte prin intermediul propriului cont de Facebook. Aplicația Messenger Kids este disponibilă în prezent în SUA, dar va ajunge și în magazinele de aplicații online ale Amazon și Google.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*