Turism

Agenția de turism Ultramarin: Un an cât un album de călătorii

Agenția de turism Ultramarin: Un an cât un album de călătorii

Reprezentanții agenției de turism Ultramarin Timișoara au făcut un bilanț la final de an 2017. Astfel, și în acest an turiștii au avut de ales de la city-breakuri la sejururi relaxante pe malul mării, de la vacanțe la schi până la călătorii exotice unice. Municipiul Timișoara este conectat la destinaţii europene, după ce companiile aeriene au diversificat oferta de zboruri.

Tot pe parcursul anului, agenția de turism Ultramarin a pregătit un nou concept de excursii pentru elevi: „Cool School by Ultramarin” – excursii și tabere personalizate în „săptămâna Altfel” sau în timpul vacanțelor școlare.

Despre realizări și noi proiecte pentru anul următor aflați de la managerul agenției de turism Ultramarin Timișoara, într-un interviu.

 “Ajunși în prag de An Nou, ca de fiecare dată, ne așezăm și tragem linie. Analizăm, ne bucurăm, facem planuri. Suntem recunoscători. Avem noi și noi așteptări, vise, dorințe. Tragem învățăminte și ne promitem să fim mai buni. Noi, Agenția de turism Ultramarin, am mai încheiat un an în care am făcut tot ce am putut pentru a le împlini visele turiștilor noștri. De la city-breakuri la sejururi relaxante pe malul mării, de la vacanțe la schi până la călătorii exotice unice pentru cei care au ales să călătorească cu noi. De la bucuria de a revedea turiști fideli, cărora le-am câștigat încrederea, până la bucuria de a le arăta celor care au călătorit pentru prima dată cu Ultramarin că suntem profesioniști în organizarea celor mai frumoase călătorii”.

Ați participat la cele mai importante târguri de profil, nu doar în România ci și în străinătate.

“În 2017 am dus povestea Ultramarin mai departe la cele mai importante târguri de turism ale lumii și ne-am consolidat poziția în cadrul organizației Ovation, din care suntem parte deja de doi ani. Am continuat proiectul „Iubește România ta!” și am participat la dezbateri și conferințe prin care ne-am adus aportul la promovarea țării noastre peste hotare. Și mai ales, ne-am propus să fim parte activă la toate proiectele prin care Timișoara va fi promovată ca și capitală culturală europeană. Încheiem anul mulțumiți că i-am ajutat pe toți cei care ne-au trecut pragul agenției să aibă parte de amintiri pentru o viață. Le mulțumim în același timp colaboratorilor, partenerilor și tuturor clienților împreună cu care am descoperit și în 2017 ce domeniu fascinant este turismul”, a explicat Gabriela Petcana, managerul agenției de turism Ultramarin Timișoara.

Ce planuri aveți pentru 2018?

Sunt multe! Ne propunem să venim cu o mulțime de surprize frumoase! Dar până atunci vă aducem un gând bun tuturor celor care ați călătorit cu noi, care ne-ați citit sau care într-un fel sau altul ne-ați fost aproape în 2017. Promitem să nu vă dezamăgim în anul care vine și sperăm să ne întâlnim în cele mai frumoase excursii și evenimente!”, a transmis directorul agenției Ultramarin Timișoara.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*