Eveniment

Măsuri de ordine de Anul Nou

Măsuri de ordine de Anul Nou

În noaptea dintre ani, aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la Revelionul în aer liber din Piaţa Victoriei şi la spectacolele de artificii din alte 5 oraşe de pe raza judeţului Timiş.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări. Astfel, cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi.

Să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemenea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222229.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*