Eveniment

Oamenii legii, la datorie de Anul Nou. Peste 800 de poliţişti acționează suplimentar

Oamenii legii, la datorie de Anul Nou. Peste 800 de poliţişti acționează suplimentar

Peste 800 de poliţişti timișeni, cu aproape 400 de autospeciale vor fi la datorie, în perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

Polițiștii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 584 sunt poliţişti de ordine publică, 162 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în stațiile și triajele de cale ferată, în trenurile de călători și în aerogară.

Cu prilejul Revelionului sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), pe raza județului Timiș, la care va participa un număr foarte mare de persoane.

Polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere. “Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic”, transmite IPJ Timiș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*