Eveniment

Trebuia să fie la închisoare în Italia, dar se plimba prin Timişoara

Trebuia să fie la închisoare în Italia, dar se plimba prin Timişoara

Poliţiştii timișeni, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Italia, pentru contrabandă cu țigări.

În 27 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au  depistat un bărbat, de 40 de ani, din Timișoara, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, faptă comisă în Italia.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*