Social

Timișoreni, nu mai cumpărați brăduți odorizanți din intersecții! Aflați motivul!

Timișoreni, nu mai cumpărați brăduți odorizanți din intersecții! Aflați motivul!

Polițiștii locali din Timișoara trag un semnal de alarmă cu privire la vânzătorii ambulanți care pot păcăli oamenii aflați în trafic și nu numai pe ei! De curând, doi bărbați au fost sancționați după ce au fost surprinși comercializând odorizante de mașină la semafor, în intersecție.

Polițiștii locali s-au deplasat zilele trecute, ca urmare a unei sesizări telefonice prin care se reclama faptul că două persoane comercializează odorizante de mașină în formă de braduți, la intersecția străzilor Circumvalațiunii cu Calea Aradului. Aceștia au fost depistați și sancționați conform HCL 321/2001 cu 150 lei, iar odorizantele au fost ridicate în vederea confiscării.

Oamenii legii au atenționat de fiecare dată timișorenii că astfel de îndeletniciri sunt tot o formă de apelare la mila publică, practicată de unele persoane care, prin acțiunile lor, încalcă legislația, pun în pericol traficul auto și vând produse a căror proveniență este dubioasă. În ultimul an, au mai fost depistate astfel de persoane care vindeau tot felul de astfel de produse în intersecții, în piețe și chiar în zonele centrale profitând de aglomerație și de neatenția cumpărătorilor, de la parfumuri, ceasuri, linguri din lemn, seturi de cuțite etc.

”Anul acesta polițiștii locali au aplicat un număr de 438 sancțiuni contravenționale vânzătorilor ambulanți de astfel de produse în special în zonele apropiate piețelor, dar și în alte zone precum Piața Victoriei, Piața Traian, strada Proclamația de la Timișoara, Complexul Studențesc și strada Gheorghe Lazăr”, informează reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*