Social

Proiect în valoare de 119 milioane euro demarat de Aquatim

Proiect în valoare de 119 milioane euro demarat de Aquatim

Aquatim a finalizat  în 2017 un proiect în valoare de 119 milioane de euro. Potrivit reprezentanților societății, au fost construite șapte staţii de epurare, trei uzini de apă, 100 km de reţele de apă şi 200 km de reţele de canalizare. “Pentru Aquatim, 2017 a fost un an bun şi cu satisfacţie. Aquatim a ajuns la o anumită maturitate din punct de vedere investiţional şi financiar”, a transmis Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Conducerea Aquatim a pregătit un alt proiect de 180 de milioane de euro – cel mai mare proiect din judeţul Timiş. Aria de operare a Aquatim include 123 localități din Timiș, repartizate pe cele 5 sucursale –  Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia, Sânnicolau Mare.“Aici vom face 500 de km reţele de apă aducţiuni, legături între localităţile pentru care Aquatim lucrează. Vor mai fi realizate 13 uzini de apă şi reabilitate 9, vor fi construite şase staţii de epurare şi vor fi făcute legături dintre comune de 400 km de canalizare, 50 de staţii de pompare pentru apă şi 87 pentru reţelele de canalizare. Aquatim are capacitatea financiară de a asigura cofinanţarea, ceea ce este foarte important, lucrăm cu cele mai importante bănci. (…) Suntem în zona bună din punct de vedere al investiţiilor. Ne implicăm şi în comunitate. Am inaugurat un parc de instruire pentru copiii între 5 și 12 ani, construit cu fonduri nerambursabile”.

Reamintim, societatea de apă şi canalizare are licenţă de operare clasa 1, ANRSC, sistem de management integrat (ISO): calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, laborator de analize a apei, acreditat RENAR şi dispecerat central 24/7.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*