Social

Au furat banii și telefonul de la angajații unei cafenele din centrul Timișoarei

Au furat banii și telefonul de la angajații unei cafenele din centrul Timișoarei

Doi hoți au fost depistați de polițiștii locali după ce au sustras bani și un telefon mobil de la angajații unei cafenele din centrul Timișoarei.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în zona centrală a capitalei Banatului, au fost sesizați în jurul orei 01:00, de trei persoane care au reclamat că doi tineri ar fi intrat în cafeneaua în care lucrează, situată pe strada C. Brediceanu la numărul 2, și ar fi sustras bani din șorțul de lucru din vestiar și dintr-un sertar cu acte.

În urma descrierii făcute de păgubiți, polițiștii locali au trecut la verificări în zona centrală, iar în Piața Victoriei au identificat două persoane care, la observarea patrulei, au aruncat pe jos un teanc de bani. Cei doi se numesc B.D., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și V.A, de 21 de ani, din Vinga (județul Arad). Asupra acestora s-a găsit un telefon mobil și suma de 1.350 lei.

Hoții, împreună cu bunurile găsite asupra lor, au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*