Social

În Timișoara este interzis cu căruța, dar unii insistă! O fi amenda prea mică…

În Timișoara este interzis cu căruța, dar unii insistă! O fi amenda prea mică…

Trei persoane au fost sancționate zilele trecute deoarece se deplasau cu căruța prin Timișoara, deși nu dețineau avize care să le permită acest lucru. Amenzile de numai 300 de lei nu-i descurajează să pătrundă cu acest tip de vehicul în oraș, accesul căruțelor pe raza capitalei Banatului fiind interzis.

Polițiștii locali aflați în patrulare în aceste zile au depistat trei persoane care se deplasau cu vehicule cu tracțiune animală prin oraș, în zone în care acest lucru nu este permis și, mai mult, unii dintre aceștia abandonau deșeuri.

Un astfel de caz a fost sesizat de cetățeni pe str. General Magheru, unde un bărbat cu domiciliul în Timișoara se deplasa cu vehiculul cu tracțiune animală și a abandonat resturile pe care le transporta. Tot în zonă a mai fost depistat un alt bărbat cu domiciliul în Ghiroda care se ocupa cu aceeași îndeletnicire. În ambele situații a fost aplicată sancțiune contravențională de câte 300 lei, conform HCL 251/2002.

Un alt căruțaș a fost depistat cu atelajul la intersecția străzilor Sirius cu B-dul Sudului, fiind de asemenea sancționat, nici acesta neavând asupra sa aviz din partea Comisiei de Circulație care să-i permită să circule prin zonă.

”Poliția Locală atrage din nou atenția că deplasarea cu astfel de vehicule se sancționează deoarece atelajele reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic, iar cei care le conduc de cele mai multe ori se ocupă și cu abandonarea de deșeuri după ce le preiau contracost de la unii cetățeni care își fac curățenie prin gospodării”, transmit oamenii legii din Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*