Eveniment

Un polițist a fost atacat cu o macetă într-un club în Arad

Un polițist a fost atacat cu o macetă într-un club în Arad

Răzbunare în stil mafiot, în municipiul Arad acolo unde un poliţist a fost rănit, în această dimineață , cu o macetă, într-un club din centrul oraşului. Agresorii, care au fost imediat reţinuţi, sunt vechi “clienţi” pe care agentul îi cercetază în mai multe dosare penale.

Totul s-a întâmplat la orele dimineţii. Poliţiştul venise alături de prieteni în club însă acolo îşi făceau veacul şi cei cărora agentul le-a întocmit dosare penale pentru diferite fapte de încălcare a legii. Fără prea multe explicaţii, agresorii l-au lovit pe poliţist cu pumnii în faţă.

Unul dintre agresori a ieşit din club, a scos o macetă din maşină şi l-a tăiat pe poliţist la mână. Poliţistul rănit are 32 de ani şi este angajat al postului de poliţie Vladimirescu. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital. Medicii spun că se află în afara oricărui pericol.

Imediat după incident, zeci de poliţişti şi jandarmi au sosit la faţa locului. Oamenii legii i-au ridicat pe cei doi agresori, iar maceta folosită în timpul agresiunii va constitui probă la un nou dosar penal deschis pe numele celor doi agresori. Pentru fapta lor, cei doi agresori riscă acum să îşi petreacă ani grei în spatele gratiilor.

 

(Sursa: GhidulAradean.ro)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*