Sănătate

Spitalul Județean funcționează în parametrii normali. Ce meniu de Crăciun le-a pregătit bolnavilor

Foto: Octavian Pintean

La Spitalul Județean din Timișoara în aceste zile bolnavii fără restricții alimentare vor avea un meniu specific de sărbători. De Crăciun aceștia vor primi la micul dejun ceai, pâine, șuncă, iaurt, branză topită, cozonac.

La prânz se vor înfrupta din ciorbă ardelenească de legume, pulpă de porc cu sos de ciuperci, cartofi natur. La cină vor servi cușcuș cu aripioare de pui, iar la desert portocale și cozonac.

Chiar dacă sunt sărbători, activitatea medicală se desfășoară în condiții normale. Potrivit conducerii unității sanitare, în afară de internările de urgență medicale și chirurgicale nu se prea fac internări în preajma Crăciunului sau a Revelionului, cu excepţia celor care nu suportă amânare.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*