Eveniment

Poliţiştii români acționează împreună cu poliţiştii bulgari în staţiunea montană Bansko

Poliţiştii români acționează împreună cu poliţiştii bulgari în staţiunea montană Bansko

Și în această iarnă, poliţiştii români acționează împreună cu poliţiştii bulgari în staţiunea montană Bansko din Bulgaria, pentru a oferi posibiliatea turiștilor români să se adreseze direct polițiștilor din țara lor.

În perioada decembrie 2017 – martie 2018, cinci polițiști români, cunoscători ai limbii bulgare, au fost desemnați de conducerea Poliției Române să desfăşoare activităţi de siguranţă publică în cadrul unor patrule comune cu poliţiştii bulgari, în staţiunea turistică Bansko, din Bulgaria.

Poliţiştii români vor acţiona, în trei serii, pe toată durata iernii, în localitatea Bansko, acordând sprijin colegilor bulgari atât pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, cât şi pentru a intermedia relaţionarea turiştilor români cu autorităţile bulgare.

Este al optulea sezon de iarnă în care se organizează asemenea misiuni, activităţile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiştilor din România, care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct poliţiştilor români, pentru soluţionarea unor probleme, deşi se aflau pe teritoriul altui stat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*