Life-style

Fuego face dezvăluirea momentului! Cine împodobește, de fapt, bradul?

Fuego face dezvăluirea momentului! Cine împodobește, de fapt, bradul?

Toată lumea cunoaște melodia ”Împodobește, mamă, bradul”, cântată de Fuego și Irina Loghin. Totuși, celebritatea piesei a adus după sine și multe glume cu referire la cei doi cântăreți.

De-a lungul timpului, Fuego a devenit ținta ironiilor, dar artistul are simțul umorului și nu a fost deranjat. Culmea este că nu mama lui este cea care-i împodobește bradul în fiecare an, ci chiar el!

”Știu să apreciez o poantă bună, dacă este făcută inteligent, asumat, nu cu scopul de a murdări sau de a face un mișto ieftin și lipsit de orice urmă de deșteptăciune. Recunosc că s-a întrecut limita în anumite situații, dar cum eu sunt omul care-și vede de treaba lui, făcând ce știe să facă mai bine, cu profesionalism și dăruire, nu pot spune că am transformat asta într-o dramă. Deși piesa cu bradul nu este nici cea mai frumoasă dintre cele aproape 100 de cântece ale mele despre Crăciun, e celebră și recunosc că m-a și ajutat această ducere la extrem a unei poante deja răsuflate. Mai ales că mamei mele nici nu-i place să împodobească bradul, eu fiind cel care face asta de Crăciun! Dar orice glumă, poate ajunge să fie considerate umor dacă nu-i construită pentru a jigni, pentru a lovi sau pentru a fi ironic, ci doar atunci când inteligența stă deasupra miștoului ieftin”, a declarat Fuego, pentru libertatea.ro.

Din păcate, chiar dacă are grijă să-și decoreze casa în fiecare an, Fuego nu are timp să se bucure prea mult, pentru că are toată luna concerte.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*