Eveniment

Femeie dată în urmărire generală, depistată la Porţile de Fier I

Femeie dată în urmărire generală, depistată la Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră de la Porţile de Fier I au depistat  o femeie, cetățean român, pe numele căreia era emis un  mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani și șase luni, pentru săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală.

Joi, în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră, cetățeanul român M. Olga, în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Mehedinți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele femeii există un mandat de executare a pedepsei  cu închisoarea, emis de autoritățile române  în  data de 17.12.2017, aceasta fiind căutată pentru săvârşirea unor  infracţiuni de evaziune fiscală, având totodată de executat o pedeapsă de doi ani și șase luni.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*