Social

Al 21-lea CRĂCIUN la Fundația “Pentru Voi”

Al 21-lea CRĂCIUN la Fundația “Pentru Voi”
Adora Beauty

Ca în fiecare an, beneficiarii au avut posibilitatea, în funcţie de confesiunea lor religioasă şi de dorinţa acestora, să se spovedească şi să se împărtăşească, Părintele Claudiu Roşoiu de la Parohia Ortodoxă din Freidorf a venit în centrele de zi ale Fundaţiei „Pentru Voi” pentru a-i binecuvânta cu Sfintele Taine pe cei de confesiune ortodoxă. Cei de confesiune catolică au participat la o slujbă de binecuvantare la Biserica Catolica din Freidorf.

La Serbarea de Crăciun, organizată în 18 decembrie, 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale, familiile si însoţitorii lor, voluntari, angajaţi şi prieteni au avut parte de un moment frumos, emoționant, cu muzică, dans, program artistic, colinde şi o tombolă bogată în premii.

Conform tradiţiei  celor 21 de ani, Fundaţia „Pentru Voi” a dăruit tuturor celor 200 de beneficiari ai săi pachete de Crăciun. În perioada 25 decembrie  – 02 ianuarie, centrele de zi  “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” şi „Împreună” vor fi închise.

Cei 27 de beneficiari ai locuinţelor  protejate şi ai centrului respiro vor avea parte de un program special de sărbători, cu plimbări în centrul Timişoarei, vizite la prieteni, participare la slujba de Crăciun şi binenţeles mese festive, de Crăciun şi Revelion.“Mulţumim prietenilor Fundaţiei Pentru Voi, care şi în acest an ne-au fost alături şi  ne-au sprijinit şi  urăm tuturor colaboratorilor noştri Crăciun binecuvântat şi un An Nou cu sănătate şi multe împliniri”, a declarat Laila Onu directorul Fundaţiei “Pentru Voi”.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*