Politic

Reprezentanţii ALDE au mers încărcaţi cu daruri la familii nevoiaşe din Timiş

Reprezentanţii ALDE au mers încărcaţi cu daruri la familii nevoiaşe din Timiş

Mai sunt câteva zile și Nașterea Mântuitorului ne va aduce bucuria sărbătorilor în suflet. Pentru toți este o ocazie ideală de reunire a familiei, de a fi mai generoși, mai buni, mai atenți cu cei din jur.

Se spune că sărbătoarea Crăciunului nu este o perioadă, niciun sezon, ci o stare de spirit. Acest lucru se vede în gesturile făcute de cei din jurul nostru.

În aceste câteva zile de dinaintea Ajunului, organizația ALDE Timiș a fost aproape de cei nevoiași, cu daruri.

Acțiunile tinerilor ALDE Timiș, dar și ale organizațiilor ALDE din județ nu au rămas fără ecou.

„Atunci când am auzit că în Pesac există o familie nevoiașă cu cinci fetițe cu vârste cuprinse între șase luni și cinci ani, ne-am gândit imediat cum am putea să le ajutăm. Am strâns bani și am mers la cumpărături. Am luat tot ce am crezut că este necesar pentru această perioadă, în care toată lumea își dorește să aibă cel puțin un cozonac pe masă. Suntem conștienți că nu e suficient, însă ne dorim ca ajutorul nostru să nu se oprească aici. Prezența noastră în casele acestor oameni înseamnă mai mult decât un cadou de Paști sau de Crăciun. Vrem să aflăm ce nevoi au și cum îi putem ajuta în continuare”, a spus Silviu Andrișan, președinte TLDE.

Despre acțiunea de la Lugoj ne-a vorbit domnul Nicolae Istrat, președinte ALDE Lugoj: „Cred că generozitatea ar trebui să fie unul dintre cele mai puternice sentimente. Omul este construit să se dezvolte cel mai mult atunci când dăruiește, iar satisfacția pe care o avem atunci când facem un bine sau când îi ajutăm pe cei din jur nu se poate compara cu nimic. Sigur că este acea perioadă din an în care se spune că trebuie să fim mai buni, însă, eu cred că trebuie să devenim mai toleranți, mai iubitori, mai apropiați de semenii noștri în tot parcursul anului.

Despre acțiunea din localitatea Visag pot să vă spun că am rămas profund impresionat de cei opt copilași. Am norocul de a fi înconjurat de o echipă cu suflet mare, alături de care am pus sub brad pachete pentru cei opt micuți. Sunt multe alte familii care au nevoie de bucate pe masă mai mult decât avem noi, iar pașii noștri se vor îndrepta către ei indiferent de perioada din an”.

 

Un comentariu

  1. Nici de Sarbatori nu lasam politica. De ce nu au facut acest gest fara implicatii politice si fara sa faca campanie politica pe media.
    Cadouri din bani murdari…..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*