Social

Patru hoți de buzunare, prinși în Piața 700 după ce au furat portofelul unei femei care cobora din tramvai

Patru hoți de buzunare, prinși în Piața 700 după ce au furat portofelul unei femei care cobora din tramvai

Polițiștii locali aflați în patrulare au prins aseară, lângă stația de tramvai de la Piața 700 din Timișoara, nu mai puțin de patru dintre hoții de buzunare care activează în mijloacele de transport în comun din capitala Banatului. Aceștia au fost reținuți după ce au furat portofelul unei femei care cobora din tramvai.

Miercuri, 20 decembrie 2017, în jurul orei 20:30, în apropiere de stația de tramvai din Piața 700, polițiștolor locali le-au fost indicate patru persoane despre care cetățenii din zonă reclamau că ar fi sustras un portofel de la o femeie care cobora din tramvai. Imediat, polițiștii locali i-au reținut pe cei patru, trei femei și un bărbat, pentru a-i identifica.

Oamenii legii au stabilit că B.D., de 24 de ani, din Timișoara, T.S., de 28 de ani, din Vinga – Arad, V.A., de 21 de ani, tot din Vinga – Arad, și C.A., de 23 de ani, din Timișoara, trebuie predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt la Secția 1 Poliție. Persoana păgubită, o femeie în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Sălaj, a declarat că a simțit când cei patru i-au sustras portofelul cu suma de 800 de lei si acte personale în timp ce cobora din tramvai la stația din Piața 700.

”Reamintim populației să aibă grijă de bunurile personale în această perioadă de sărbători, când mijloacele de transport în comun sunt deosebit de aglomerate, iar hoții sunt tentați să sustragă bunuri de la cetățeni. De altfel, pentru a preveni astfel de fapte, polițiștii locali împreună cu jandarmii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș acționează pe mijloacele de transport în comun din municipiul Timișoara. Pe lângă furtul constatat în Piața 700, patrulele mixte au mai aplicat în stațiile mijloacelor de transport în comun și în tramvaie un număr de 10 sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislației referitoare la ordinea și liniștea publică. Acțiunile continuă și în perioada următoare”, anunță oamenii legii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*