Administrație

Francisc Boldea (PSD): ”Eroii noștri s-au jertfit să avem un pahar de vin și fasole cu ciolan”. Video

Francisc Boldea (PSD): ”Eroii noștri s-au jertfit să avem un pahar de vin și fasole cu ciolan”. Video

Primarul PSD al Lugojului, Francisc Boldea, înțelege să aducă în amintirea lugojenilor jertfa celor trei tineri care au murit în timpul Revoluției din Decembrie 1989, cheltuind banii din bugetul local pe câte o porție de ciolan cu fasole și un pahar de vin fiert, servite în centrul Lugojului alături de apropiații săi, unii cercetați penal, iar alții fără nicio calitate!

Marți, 19 decembrie 2017, edilul șef din Lugoj, Francisc Boldea (PSD) a decis să plătească din banii contribuabililor o adevărată pomană electorală, motivând tradiția celor 28 de ani de la Revoluție.

”Ne aducem aminte de cei trei eroi ai noștri care s-au jertfit să avem un pahar de vin și un ciolan cu fasole!”, a spus Francisc Boldea în discursul său, conform lugojonline.ro.

Mobilizați de acoliții primarului, puținii oameni prezenți pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor au așteptat cu sufletul la gură să primească o porție de mâncare și un pahar cu vin fiert, toate plătite ilegal de Primăria Lugoj, cu aprobarea consilierilor locali ai PSD și ALDE, asemenea bairamurilor PSD plătite tot ilegal și tot din banii lugojenilor!

Fasole cu ciolan la Lugoj

FRANCISC BOLDEA: Ne aducem aminte de cei trei eroi ai nostri care s-au jertfit sa avem un pahar de vin si un ciolan cu fasole!

Posted by Lugoj Online on 19 Decembrie 2017


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*