Sport

Video: Poli Timișoara pierde două puncte în egalul cu ”doar” Dinamo București, pe un teren execrabil

Video: Poli Timișoara pierde două puncte în egalul cu ”doar” Dinamo București, pe un teren execrabil

Poli Timișoara a încheiat la egalitate, așa cum a început, partida din etapa cu numărul 22 a Ligii I la fotbal, în care adversar i-au fost atât Dinamo București, cât și gazonul de pe arena Dan Păltinișanu. Suprafața de joc a stadionului ”manageriat” de Consiliul Județean Timiș arată așa cum nu s-a întâmplat niciodată și va arăta din ce în ce mai rău.

Poli Timișoara a început bine meciul cu ”câinii” lui Vasile Miriuță. Bănățenii au evoluat excelent în apărare și, chiar dacă dinamoviștii au totalizat un număr mai mare de ocazii de poartă decât elevii lui Ionuț Popa, timișorenii au avut câteva intervenții de ultim moment care au ridicat spectatorii de pe scaunele înghețate ale stadionului Dan Păltinișanu.

Dacă prima repriză a fost una mai puțin ”plină”, exceptând golurile, cea de-a doua a adus mai multe faze interesante. Munteanu are șansa deschiderii scorului în minutul 63, dar mingea ocolește de puțin poarta lui Penedo. Pe finalul mitanului secund, Salomao, de la oaspeți, vede al doilea cartonaș galben și, implicit pe cel roșu, după un fault dur la Artean. Astfel, timișorenii nu reușesc să se impună în fața celor de la Dinamo într-un meci pe care l-ar fi putut câștiga lejer dacă dădeau dovadă de mai multă atenție în joc, chiar și cu un gazon absolut dezastruos.

Partida s-a încheiat cum a început, cu scorul de 0-0, iar timișorenii, putem spune, mai pierd două puncte, însă se mențin pe poziția a noua a clasamentului Ligii I, destul de departe de zona de play-off, ocupanta locului 6 având deja 30 de puncte, în timp ce elevii lui Ionuț Popa au o zestre de numai 26 de puncte.

Liga I a intrat în vacanță, la ca și jucătorii lui Poli. Alb-violeții urmează să se reunească în 5 ianuarie 2018, pentru a pregăti ultima fază a competiției interne, urmând ca echipa să plece în cantonament în țară.

Poli: Straton, Străuț, Melinte, Șeroni, Ciucur, Artean, Vașvari, Munteanu, Bîrnoi (min.82 – Croitoru), Doman (min.74 – Haruț), Drăghici (min.86 – Abraw).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*