Politic

Daniela Mariș, vicepreședinte OFL pe regiunea Vest

Daniela Mariș, vicepreședinte OFL pe regiunea Vest

Femeile liberale și-au ales noua conducere în Congresul Național OFL. Deputatul PNL Florica Cherecheş a fost aleasă, duminică, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale.

 Congresul Organizației Femeilor Liberale a avut loc duminică dimineață, la Palatul Parlamentului, iar astfel a fost aleasă noua echipă de conducere a Biroului Permanent Executiv a OFL pentru următorii patru  ani. Florica Cherecheş a obținut 692 voturi, faţă de contracandidata sa, deputatul Cristina Trăilă, care a avut 485 de voturi. Votul a fost secret, pe buletine, iar 39 de voturi au fost anulate.

Peste 1200 de doamne prezente la Congres și-au ales conducerea. Echipa din județul Timiș a fost formată din membrele OFL, în frunte cu Daniela Mariș. Astfel, pentru funcția de vicepreședinte OFL pe regiunea Vest a fost aleasă Daniela Mariș.“Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Este o mare bucurie şi onoare pentru mine să fiu vicepreşedinte al Organizației Femeilor Liberale pe regiunea de dezvoltare Vest. Mulțumesc din suflet doamnelor din Timiş, Arad, Caraş -Severin, Hunedoara, care mi-au acordat încrederea lor şi m-au votat! Împreună suntem o echipă puternică, vom realiza proiecte naționale şi regionale, proiecte sociale, politice ce privesc familia în general, copiii, persoanele vârstnice”, a transmis Daniela Mariș, vicepreşedinte al Organizației Femeilor Liberale pe regiunea Vest.

OFL susține, prin intermediul parlamentarilor PNL, elaborarea unor politici guvernamentale pentru combaterea violenței domestice și adoptarea de către Parlament a pachetului de legi de combatere a violenței domestice.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*