Social

A treia ediție a Caravanei Lions Timișoara Bastion a făcut zeci de copii fericiți în preajma Crăciunului

A treia ediție a Caravanei Lions Timișoara Bastion a făcut zeci de copii fericiți în preajma Crăciunului

Caravana Lions este deja o tradiție, și va fi organizată în fiecare an. Mai mult chiar, Clubul Lions Timișoara Bastion urmărește să ajute aceste familii și de-a lungul întregului an, nu doar de sărbători. În acest sens, membrii clubului  au identificat la fața locului, în casa fiecărei familii nevoile acestor oameni.

„Am văzut sărăcia în care trăiesc mulți dintre acești copii. Vrem să ne implicăm mai mult și cu ajutorul oamenilor cu inimă mare sunt sigur că o vom putea face. Oricine poate să ajute cu orice. Cel mai simplu mod este să facă o donație în bani pe site-ul nostru la adresa http://lionsbastion.ro/donație.html”, a spus Sorin Popa, președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

A treia ediție a Caravanei Lions a însemnat și anul acesta un adevărat tur de forță de peste 550 de km, pentru că într-o singură zi, de fapt de la 8 dimineța până la 1 și 30 de minute noaptea, a oprit în 15 localități la 20 familii nevoiașe din Jebel, Soca, Banloc, Giulvăz, Periam, Hodoni, Biled, Comloşu Mare, Comloşu Mic, Igriş, Dolaţ, Grabaţ, Ferendia, Petroman și Jimbolia. Fiecare dintre cei 80 de copii a primit un sac plin cu cadouri: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, sucuri, jucării și multe dulciuri.

„Suntem fericiți că am reușit anul acesta să continuăm acest proiect care a ajuns la a treia ediție. De fapt Caravana Lions Timișoara Bastion a devenit deja proiectul nostru de suflet. Anul acesta, prin implicarea colegilor, atât financiară cât și cu timp și muncă, am reușit să servim un număr de peste 80 de copii din 20 de familii fără posibilități materiale. Țin să le mulțumesc colegilor din club, dar și tuturor celor care au făcut donații în bani sau în natură. Un mare mulțumesc și angajaților din cadrul companiei Flex, care au făcut donații importante. În calitate de președinte transmit speranța noastră ca anul viitor să reușim să servim și mai multe familii și să aducem câteva clipe de bucurie unui număr și mai mare de copii,” a declarat Sorin Popa, președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*