Social

Zona Badea Cârțan și Piața Traian, ”defrișate” de polițiștii din Timișoara

Zona Badea Cârțan și Piața Traian, ”defrișate” de polițiștii din Timișoara

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor și Serviciului Inspecție Comercială, în colaborare cu polițiști de la Secția 1 Poliție Urbană au desfășurat vineri o amplă acțiune în Piața Traian și Piața Badea Cârțan, pentru a verifica modul în care comercianții de produse de sezon respectă legislația în vigoare.

Pe parcursul unltimei zile lucrătoare a săptămânii precedente, oamenii legii din Timișoara și-au unit forțele pentru a ”peria” piețele ”Badea Cârțan” și ”Traian”, fiind verificați comercianții care vând diferite produse în cele două locații, dar și un număr de cinci societăți comerciale care desfășoară activitatea de bar.

Polițiștii din cadrul Secției 1 au verificat și documentele în cazul conducătorilor auto oe lângă cele ale mărfurilor transportate de aceștia. De asemenea, polițiștii locali au aplicat un număr de 24 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.980 lei în cazul unor comercianți care nu au respectat prevederile legale referitoare la păstrarea curățeniei, precum și în ceea ce privește comercializarea produselor din carne de porc, neavând unele documente necesare vânzării acestor produse, precum și pentru lipsa acordului de funcționare și alte nereguli în cazul unor societăți comerciale, inclusiv în cazul punctului de lucru al unei firme care vinde în zona Badea Cârțan produse pirotehnice.

Pe lângă sancțiunile aplicate de polițiștii locali, polițiștii de la Secția 1 au aplicat amenzi pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 și au reținut două certificate de înmatriculare ale unor autovehicule depistate cu nereguli.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*