Cultură

Prețul biletelor Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara, crește nesemnificativ din 2018

Prețul biletelor Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara, crește nesemnificativ din 2018

Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara anunță că, începând cu anul 2018, prețurile biletelor la spectacole vor crește. Partea bună este că prețurile vor suferi modificări infime, de neluat în seamă de iubitorii de teatru.

Începând de anul viitor, prețul biletelor pentru spectacolele de la Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara vor crește. Astfel, din ianuarie 2018, prețul unui tichet pentru spectacolele din Sala Mare va costa 24 lei, sau 12 lei cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari. În prezent prețurile sunt de 20 lei/10 lei cu reducere. În ceea ce privește prețurile biletelor pentru Sala Studio, acestea vor avea valoarea de 16 lei și, respectiv, 8 lei, in condițiile în care în acest moment prețurile sunt de 12, respectiv 6 lei.

”Prețurile noi se referă atât la spectacolele noastre, cât și la cele invitate. Biletele la premieră vor costa 30 lei pentru spectacolele din Sala Mare, respectiv 20 lei pentru cele din Sala Studio. Primul spectacol la care se aplică prețurile noi este «Rabenthal», în regia lui Radu Afrim, programat pentru 6 ianuarie 2018, cu începere de la ora 19:00. Vă reamintim că toate spectacolele noastre au traducere în limba română”, transmit reprezentanții Teatrului Maghhiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara.

Mai multe informații cu privire la bilete și spectacolele Teatrului se pot obține la ticket@tm-t.ro şi 0752.111.803, sau la casierie, pe str. Alba Iulia nr.2, de luni până vineri între 16:00-19:00, iar în cazul spectacolelor din week-end cu o oră înaintea începerii acestora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*