Social

Neciopliți, cu mașinile pe gazonul din Parcul Justiției din Timișoara! Parcarea îi ”costă” până la 1.000 de lei

Neciopliți, cu mașinile pe gazonul din Parcul Justiției din Timișoara! Parcarea îi ”costă” până la 1.000 de lei

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat zilele trecute în zona Parcului Justiției din Timișoara, unde au existat sesizări că unii conducători auto și-au parcat autovehiculele chiar la intrarea în parc, pe spațiul verde, care a fost deteriorat din cauza mașinilor staționate în zonă.

Oamenii legii din capitala Banatului au sancționat mai mulți conducători auto cu amenzi între 500 și 1000 lei, proprietarul unui autoturism Porsche nefiind la prima abatere de acest gen.

”Anul acesta polițiștii locali au aplicat în zona Parcului Justiției nu mai puțin de 104 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au sfidat legea, deteriorând spațiul verde din zona respectivă. Atragem atenția că se sancționează drastic oprirea sau staționarea pe spațiul verde ori în zonele destinate acestora de pe raza municipiului Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cetățenii care observă astfel de cazuri le pot semnala la Poliția Locală Timișoara la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca polițiștii locali să se deplaseze în vederea luării măsurilor legale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*