Eveniment

Zeci de dosare penale pentru furt, loviri, ucidere din culpă sau evaziune fiscală

Zeci de dosare penale pentru furt, loviri, ucidere din culpă sau evaziune fiscală

În ultima săptămână, polițiștii de la transporturi au patrulat în stațiile de cale ferată, trenuri de călători și în zonele de risc, unde au identificat 9 urmăriți național și 11 minori lipsiți de supraveghere. Au fost întocmite 36 de dosare penale și au fost confiscate mii de țigarete, precum și sute de litri de motorină și material lemnos.

Polițiștii au patrulat în 334 de stații de cale ferată, în 363 de trenuri de călători și în 188 de zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale). În urma acțiunilor, polițiștii au depistat 9 urmăriți la nivel național, 11 minori lipsiți de supraveghere, 18 vânzători ambulanţi neautorizaţi și un deţinător de substanţe halucinogene.

Au fost întocmite 36 de dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, loviri sau alte violențe, distrugere, evaziune fiscală, ucidere din culpă precum și alte fapte penale, 4 persoane fiind arestate preventiv.

Polițiștii au efectuat 2 percheziţii și au identificat 21 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, 4 persoane fiind reţinute sau arestate preventiv. Au fost ridicate în vederea confiscării/indisponibilizării 5.760 de țigarete, 340 de litri de motorină, 120 kg. de cereale, 120 de articole pirotehnice, 2,8 mc. de material lemnos şi alte bunuri şi sume de bani, în valoare de 11.585 de lei.

Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*