Social

Amenzi pentru comercianții de pe Bd. Brâncoveanu. Ce nereguli au găsit pompierii

Amenzi pentru comercianții de pe Bd. Brâncoveanu. Ce nereguli au găsit pompierii

Pompierii timișeni au derulat zilele trecute controale la magazinele din zona Brâncoveanu. Astfel, în cadrul acțiunii s-au verificat în mod special existența autorizației de securitate la incendiu, exploatarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu, instalațiilor electrice și de încălzire, asigurarea condițiilor de intervenție, verificarea modului de instruire al personalului, reglementarea fumatului și oprirea funcționării în cazul încălcării grave a cerinței de securitate la incendiu.

Au fost verificați 13 operatori economici, fiind constate 38 de nereguli, pentru care s-au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 de avertismente și 15 amenzi contravenționale în cuantum de 150.000 lei.

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, principalele nereguli constate au fost: lipsa autorizației de securitate la incendiu; exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice; căile de evacuare sunt îngustate prin amplasarea de materiale (manechine, confecții textile, încălțăminte, etc), care reduc lățimea liberă de circulație.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*