Life-style

Timişorenii sunt aşteptaţi la Târgul de Crăciun al Mămicilor Mai Tari ca Google

Timişorenii sunt aşteptaţi la Târgul de Crăciun al Mămicilor Mai Tari ca Google

Cunoscute din mediul virtual şi nu numai pentru comunitatea unită, bazată pe ideea de sprijin reciproc, implicarea în cazuri umanitare, organizarea de campanii de donare de sânge şi multe alte activităţi frumoase, Mămicile Mai Tari ca Google organizează, de data aceasta, un târg de Crăciun. Unul aparte, în care vor fi implicate 40 de membre ale comunităţii MMTCG, care îşi vor prezenta produsele (multe dintre ele hand made) într-un cadru organizat, cu acces liber pentru toţi cei interesaţi.

Este primul Târg al Mămicilor Mai Tari ca Google, dar… nu ultimul, după cum spune fondatoarea grupului Bianca Potyesz, ce va fi prezentă, totodată, la eveniment: „Vă aştept cu produse educativ-creative şi jucării realizate sub brand 100% românesc şi timişorean! Nisip kinetic, Magplayer, plastelină magnetică, cărţi senzoriale, diverse decoraţiuni din fetru sau fişe educative senzoriale, sunt câteva din produsele “Licurici by Bianca Potyesz” ce vor putea fi găsite la târg, acestea având rolul de a ajuta motricitatea, dexteritatea şi o bună dezvoltare psihică şi emoţională a copiilor”.

Evenimentul va avea loc duminică, 17 decembrie, la Casa Tineretului, în intervalul orar 11 – 19, fiind o bună oportunitate pentru toată lumea să achiziţioneze cadouri inedite de Crăciun, de la ornamente de sezon, la bijuterii, jucării, produse cosmetice, articole de îmbrăcăminte, produse dedicate unui stil de viaţă sănătos, dulciuri handmade etc. Iată, mai jos, câteva dintre prezentările mămicilor ce vor fi prezente la târg:

”Sunt Alice, mămică specială, de fetiţă de 7 ani şi mai specială. La târg voi comercializa produse homemade, dulceţuri speciale şi biscuiţi de casă, turtă dulce. Dulceţurile sunt făcute din fructe bio, fierte super puţin să îşi păstreze proprietăţile, zahărul este de 2:1. Combinaţiile interesante, dulceţurile din legume şi mai interesante. Şi, toate acestea pentru suplimentarea fondului de terapii a Brianei. Dacă vreţi să aveţi pe masă ceva mai altfel, vă aştept la standul meu. Să avem vânzare bună, distracţie şi timp de calitate petrecut împreună.”

”Eu sunt Simona, o mămică cu normă întreagă, care de aproximativ un an şi-a descoperit un nou hobby: decoratiuniile cu cafea. Din pasiune pentru cafea, am reuşit să fac nişte lucruri minunate! Voi avea decoraţiuni cu cafea şi motive de Crăciun, dar voi veni şi cu noutăţi! Combinaţii la care nici nu vă gândiţi!”

”Bună! Eu sunt Andrea, mamă de 4 copii (între 7 ani și 1 an și 2 luni) și burtică de 4 săptămâni. Când dorm copiii, mă pun să brodez și apoi transform broderia în bijuterii. Proiectul meu se numește Needle’s Choice.”

Un aspect important al acestui eveniment este acela că atât expozantele, cât şi vizitatorii, vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani pentru cazurile sociale susţinute de Mămici Mai Tari ca Google.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*