Social

Și-a aruncat mobila veche în plină stradă, la Timișoara! Acum trebuie să plătească o amendă de 1.000 de lei

Și-a aruncat mobila veche în plină stradă, la Timișoara! Acum trebuie să plătească o amendă de 1.000 de lei

Polițiștii locali din Timișoara au fost sesizați aseară, în jurul orei 19:00, de un cetățean care a semnalat faptul că a observat, pe str. Alexandru Macedonski colț cu B-dul L. Rebreanu, cum o persoană a abandonat o cantitate mare de mobilier.

O persoană și-a aruncat marți, 12 decembrie 2017, mai multe bucăți de mobilier pe domeniul public. Un timișorean l-a observat și a sesizat de îndată Poliția Locală, care anunță că acest lucru se întâmplă frecvent în ultima perioadă, în acea zonă, adică la intersecția străzii Alexandru Macedonski cu bulevardul Liviu Rebreanu.

Întrucât cel incriminat se deplasa cu un autoturism, polițiștii locali s-au deplasat de urgență la fața locului și au surprins un bărbat care a abandonat în locația menționată mai multe deșeuri și obiecte de mobilier vechi precum scaune, o canapea, sertare, o sobă metalică, formând o adevărată rampă clandestină de deșeuri.

Bărbatul a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată cu amendă de 1.000 lei și a declarat că a luat resturile de la cineva din apropiere și le-a aruncat pe stradă pentru că i-a fost greu să le ducă în altă parte. Polițiștii locali au aplicat în ultima perioadă zeci de sancțiuni pe această linie, cetățenii orașului venind în sprijinul acestora și sesizând astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, precum și pe adresae email contact@politialoctm.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*