Social

La Timișoara s-a deschis târgul Serbarea Crăciunului

La Timișoara s-a deschis târgul Serbarea Crăciunului

La Timișoara s-a deschis târgul Serbarea Crăciunului. Timp de cinci zile, veți putea găsi o ofertă variată de cadouri, pentru toate buzunarele. De la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, gablonțuri, până la decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

Peste 60 de firme expun o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, articole din piele și blană, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, articole hand-made, produse alimentare, dulciuri de casă, cosmetice, produse de igienă și sănătate, aranjamente și cadouri tradiționale pentru Moș Crăciun. Un sector aparte va fi dedicat vânzării de produse alimentare tradiționale.“Suntem bucuroşi să anunţăm publicul nostru că am deschis o nouă ediţie a evenimentului expoziţional cu vânzare, Serbarea Crăciunului. Avem foarte multe noutăţi în expoziţie, dar în primul rând îmi doresc să spun că expoziţia durează cinci zile, iar în cadrul evenimentului organizat de CCIAT sunt prezente în jur de 60 de firme din întreaga ţară. Avem confecţii de femei, de bărbaţi, hăinuţe de copii, încălţăminte de femeie, de bărbaţi, confecţii din piele, blană, dar în acelaşi timp, pentru că ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului sunt o serie de expozanţi care prezintă spre vânzare multe decoraţiuni deosebite, de iarnă, pentru Cărciun, precum şi o serie de produse dulci, sau produse tradiţionale. Mai avem în expoziţie jucării, cosmetice, produse de sănătate, dar şi foarte multe bijuterii deosebite”, a transmis Roxana Bonchiş, organizatorul expoziţiei.

Serbarea Crăciunului este ultimul eveniment din acest an organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Târgul este deschis în perioada 13 – 17 decembrie. Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*