Educație

Cartea de condoleanțe pentru Regele Mihai, deschisă la USAMVB

Cartea de condoleanțe pentru Regele Mihai, deschisă la USAMVB

La USAMVB s-a deschis cartea de condoleanțe pentru Regele Mihai. Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai astăzi a fost adus în țară, iar momentul a coincis cu deschiderea unei cărți de condoleanțe la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Timișoara. Regele Mihai I a fost ctitorul  USAMVB din Timișoara, prin legea 617 promulgată în 30 iulie 1945.

Primul care și-a așternut gândurile în cartea de condoleanţe a fost rectorul Universității de Ştiinţe Agricole. Cei care doresc să scrie un ultim gând Regelui Mihai în cartea de condoleanțe sunt așteptați în zilele de 14-15-16 decembrie în holul USAMVB.

Zilele trecute, în urma consultărilor cu Casa Regală a României am considerat oportun să deschidem în memoria Regelui Mihai I al României o carte de amintire care fiecare dintre noi din universitate, student sau dascăl și timisorenii, pe parcursul a 3 zile să vină să-și așterne gândurile scrise în memoria Regelui Mihai I al României. Majestatea Sa va rămâne pentru universitatea noastăa ctitorul acesteia”, a transmis Cosmin Popescu,  rectorul Universității de Ştiinţe Agricole din Timişoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*