Eveniment

DJ Project, pe scena Club 30, alături de Mira

DJ Project, pe scena Club 30, alături de Mira

Concert de excepție pe scena Club 30 din Timișoara, la finalul săptămânii viitoare. DJ Project & Mira sunt cadourile de Moș Crăciun pentru fanii care abia așteaptă să asculte ”Lumea ta”, melodia care a stat 40 de săptămâni în Romanian Top 100.

Dj Project & Mira vin pe scena Club 30! Formația va susține un concert vineri, 22 decembrie 2017, dupa ora 24:00, anunță organizatorii, care au creat și un eveniment dedicat pe rețeaua de socializare Facebook. ”Moș Crăciun ne aduce anul acesta în CLUB 30 un concert extraordinar, o trupă de succes din România, care s-a făcut remarcată în lumea muzicii românești după ce a staționat 40 de săptămâni în Romanian Top 100 cu piesa «Lumea ta»”, anunță reprezentanții clubului organizator.

Vă reamintim că în anul 2005, single-ul ”Lumea ta” și-a început ascensiunea europeană, având ca ”motor” de promovare Ministry of Sound – cea mai importantă casă de discuri din Europa, specializată pe euro-dance. Începând de atunci, la posturile de radio din multe țări europene s-a difuzat atât melodia de bază, în limba română sau engleză, cât și o mulțime de remixuri.

”Vă asteptam la o seară muzicală de excepție alături de DJ Project & Mira”, spune îndemnul organizatorilor. De asemenea, reprezentanții Club 30 anunță că după terminarea concertului va avea loc un after party Open to close cu Sean Norvis & MC Steliano. Prețurile biletelor de intrare la acest eveniment este de numai 20 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*