Sport

UVT Agroland staționează pe 5 la finalul turului

UVT Agroland staționează pe 5 la finalul turului

La jumătatea primei faze din Divizia A1 de volei feminin, UVT Agroland Timișoara este pe poziția a cincea în clasament, cu 15 puncte. Trupa pregătită de Bogdan Paul este „în obiectiv”, având un avans de 5 puncte față de ocupanta poziției cu numărul 6, CSM Lugoj, și respectiv de 7 puncte față de Dinamo, formație care se regăsește pe poziția a 7-a.

Diana Balintoni & Co. au câștigat toate duelurile cu echipele din a doua jumătate a clasamentului sau care doresc să prindă unul dintre locurile 5 și respectiv 6. În jocurile amintite, Agroland a cedat doar două seturi: 3-1 cu Dinamo (d) și 3-1 cu Medicina Târgu Mureș (d). În rest, victoriile au fost obținute fără set pierdut: 3-0 cu CSM Lugoj (a), 3-0 cu U NTT Data Cluj-Napoca (d) și 3-0 cu Penicilina Iași (a).

Cele patru înfrângeri din turul sezonului regular au fost consemnate în față granzilor din campionat: 1-3 cu Știința Bacău (d), 0-3 cu liderul CSM București (d), 1-3 cu CSM Târgoviște (a) și 0-3 în compania campioanei en-titre Volei Alba Blaj (d).

După cele nouă etape scurse din campionat, centrul Andreea Petra este în echipa ideală din Divizia A1. Petra este și jucătoarea cu cel mai bun serviciu, reușind până în acest moment 23 de ași în campionat (27 cu meciurile din Cupa României).

Roxana Bacșiș este a doua realizatoare a campionatului cu 125 de puncte în cele nouă meciuri disputate. În clasamentele individuale este inclusă și Andrea Lakovic, cu o eficiență de 57% a atacului (71/125) – locul 5 la acest capitol.

În turul sezonului regular, au debutat în Divizia A1 de volei feminin patru junioare ale clubului nostru: Karina Murariu (15 ani), Marisa Radu (16 ani), Larisa Vasilică (18 ani) și Petruța Orlandea (18 ani).

Returul primei faze de campionat începe la finalul acestei săptămâni și aduce ultimul meci pe teren propriu pentru UVT Agroland în 2017. Formația noastră primește vizita echipei de pe locul al III-lea, Știința Bacău. Partida este programată vineri, 15 decembrie, la ora 17:30, la sala UVT de pe strada Oituz. Întâlnirea va fi televizată de Digi Sport.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*