Social

Moș Crăciun așteaptă scrisorile prichindeilor

Moș Crăciun așteaptă scrisorile prichindeilor

Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile prichindeilor. Astfel că îi îndeamnă să îi scrie fiecare câte o scrisoare despre ce își dorește de Crăciun. Atenție, însă! Moşul primeşte scrisori de la copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Aceștia trebuie să fi fost ascultători tot anul pentru a beneficia de cadoul mult dorit. Cei care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.

Scrisorile vor fi depuse până pe 17 decembrie în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad. Scrisorile trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care o semnează.

Pe adresa Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Municipiului Timişoara, în Piaţa Victoriei, a sosit următoarea scrisoare:

Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, o cutie magică în care aştept scrisorile voastre, dragi copii.

În seara de 21 decembrie, la ora 18.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi pentru copiii care au fost cuminţi tot anul. Invitaţia de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care  au vârsta cuprinsă  între 3 şi  10 ani.  Cei mici, care nu ştiu să scrie, pot fi ajutaţi de părinţi  şi bunici.

Scrisorile  le  primesc până în  data  de  17 decembrie  şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste,

Moş Crăciun

În data de 21 decembrie, de la ora 17,  programul artistic va fi deschis de fanfara Vidu Band, urmată de Teatrul Merlin, care va prezenta “O poveste de iarnă”, spectacol ce va prefaţa venirea lui Moş Crăciun.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*