Life-style

Corul Avocaților din Timiș se reunește pentru concertul caritabil de Crăciun

Corul Avocaților din Timiș se reunește pentru concertul caritabil de Crăciun

Strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați este motivul pentru care Corul Avocaților din Timiș a reluat în forță repetițiile. După succesul de anul trecut, când a reușit să adune aproape 8.000 lei pentru proiectul “Învață să reușești!” al Fundației United Way România, Corul Avocaților revine cu același concept de succes, un concert de colinde susținut de alături de grup vocal format din copii, reuniți special pentru promovarea cauzei sociale a evenimentului.

“Concertul de anul trecut a adus multă bucurie și emoție, iar publicul a răspuns extraordinar apelului nostru umanitar și muzical. Donațiile colectate cu acea ocazie au făcut diferența pentru mai mulți copii nevoiași, fapt care ne-a motivat să reluăm cu entuziasm repetițiile sub bagheta doamnei dirijor Codruța Niculescu. Sperăm ca, și în acest an, publicul să primească o parte din sufletele și glasurile noastre, iar pentru cei în nevoie, să facă un gest de compasiune” a spus avocatul Paul-Filip Ciucur, inițiatorul corului.

Concertul de colinde susținut de Corul Avocaților în 2017 va avea loc duminică, 17 decembrie, de la orele 18.00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara.

Intrarea este liberă, donațiile se pot face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei al Fundației United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*