Social

Concert caritabil la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara

Concert caritabil la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara

Duminică, 10 decembrie 2017, la ora 17, la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara (Bv. Regele Carol I nr. 9) membri  ai Societății Studenților în Medicină Timișoara (SSMT) şi ai European Medical Students Association Timișoara (EMSA Timișoara) și, alături de tinerii voluntari ai Serviciului de Ajutor Maltez în România – Timișoara și membri ai Asociației “Atelierul de fericire” sunt alături de Diana în confruntarea ei cu un diagnostic dificil, invitându-vă la un concert de muzică clasică.

Silvia Sorina Munteanu, soprană – prim solistă a Operei Naționale din București, soprana Renate Binkitsch și basul Ioan Toma, acompaniați cu virtuozitate de lect. univ. dr. Silviana Cîrdu la pian, se numără printre artiștii care, cu sufletul deschis, și-au manifestat bunăvoința și disponibilitatea de a susține cauza.

De asemenea, membrii Cvartetului de coarde “MUSIC AGE”, alături de alți tineri artiști apreciați ai Colegiului Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara vor încânta publicul prezent la spectacol.

Christian Rudik, bariton al Operei Naționale din Timișoara, va fi gazda evenimentului.

„Prezența și, mai ales, sprijinul dumneavoastră vor face diferența în favoarea unei șanse pentru prietena și colega noastră. Vă mulțumim pentru sprijin și vă așteptăm alături de noi!”, au transmis organizatorii.

Intrarea la concertul caritabil este liberă, dar se pot face donaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*