Național

Poşta Română a achiziţionat cântare performante, în 61 de oficii poștale

Poşta Română a achiziţionat cântare performante, în 61 de oficii poștale

Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat cântare cu precizie maximă, pentru primele 61 de oficii poştale, urmând ca anul viitor să se continue modernizarea în reţeaua companiei. Valoarea contractului este de aproximativ 100.000 lei fără TVA.

După ce ieri vă anunțam că Poșta Română a achiziționat 180 de autoutilitare noi pentru confortul propriilor angajați, dar și pentru reducerea timpilor de așteptare pentru clienți, compania mai aduce o veste bună, mai ales în favoarea celei de-a doua categorii. Poșta și-a cumpărat cântare performante, de mare precizie, pentru 61 dintre oficiile poștale deținute.

Echipamentele achiziţionate au un design compact, cântăresc precis, sunt foarte rezistente şi au numeroase funcţii suplimentare, printre care interfeţe de conectare la PC sau la imprimanta pentru etichete cu cod de bare. Utilizarea lor este foarte uşoară. Totodată, respectă standardele metrologice legale din România şi UE.

”Achiziţia de cântare urmăreşte uşurarea modului de lucru pentru salariaţii din oficiile poştale şi este necesară pentru calculul tarifelor care au valori în funcţie de greutatea scrisorilor sau coletelor. Cele 61 de echipamente vor ajunge în oficiile poştale cu aflux mare de clienţi, micşorând perioada de aşteptare a acestora la ghişeu. Ţintim, în continuare, o relaţie cât mai facilă şi prietenoasă, Poşta Română-client”, susțin reprezentanții companiei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*