Life-style

Teo Milea concertează la Bastion

Teo Milea concertează la Bastion

Muzeul Național al Banatului sub egida Consiliului Județean Timiș invită publicul timișorean sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20:00, în Bastionul Maria Theresia, la un concert extraordinar de pian, susținut de talentatul pianist și compozitor român, Teo Milea.

Indrăgitul artist Teo Milea se întoarce în orașul natal pentru un concert special de sărbători. Concertul se va desfășura în cadrul evenimentului CRĂCIUN LA CETATE, un proiect care își propune să pună în valoare importanța istorică a Bastionului Cetății Timișoarei, să coaguleze comunitatea locală și să aducă voia bună în sufletul fiecărui timișorean.

Pianistul care a câștigat inimile tuturor locuiește și activează în Toronto, Canada. Colaborator al Operei din Viena, tânărul artist a fost primul pianist din lume invitat să performeze propriile creații la sediul NATO din Bruxelles și la Festivalul Internațional de Balet din Dortmund (Germania).  Printre rezultatele de excepție obținute se numără nominalizarea artistului în Top 4 la Concursul Searchlight 2016 CBC Music Canada și câștigarea votului popular cu propria piesă “Irreversible”.

Surprizele muzicale vor continua pe parcursul întregii luni decembrie.

Intrarea este liberă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*