Național

Autoutilitare noi la Poșta Română. ”Confort pentru angajați, timp redus de așteptare pentru clienți”

Autoutilitare noi la Poșta Română. ”Confort pentru angajați, timp redus de așteptare pentru clienți”

Poşta Română şi-a mărit parcul auto cu 80 de autovehicule de 3,5 tone, care au intrat în circulaţie, săptămâna aceasta. Până la finalul lunii decembrie a acestui an urmează să fie distribuite, în ţară, alte 100 de autoutilitare.

“Suntem conştienţi de nevoile clienţilor noştri. Rapiditatea şi siguranţa livrărilor sunt indispensabile pentru orice jucător important pe piaţa serviciilor poştale. Reînnoirea parcului auto este un pas hotărât în direcţia îmbunătăţirii serviciilor Companiei Naţionale Poşta Română”, a punctat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

Reprezentanții Companiei Naționale Poșta Română știu că piaţa de coletărie este într-o continuă dinamică, iar creşterea numărului de autovehicule cu care operează reprezintă o prioritate strategică pentru companie. Până la finalul anului, flota auto a operatorului naţional de servcii poştale va depăşi 1.000 de autovehicule.

Autoutilitarele Ford au intrat, începând din această săptămână în circulaţie. Aceste autovehicule, de capacitate medie, 3,5 tone, vor deservi toate zonele ţării. ”Ţintim, în mod clar, reducerea timpilor de livrare pentru toate tipurile de produse din portofoliul Poştei Române”, susțin reprezentanții companiei. Investiţia este de aproximativ 12,5 milioane de lei fără TVA, iar asigurarea pentru cele 180 de autovehicule este inclusă.

Totodată, reînnoirea parcului auto al Poştei Române va aduce avantaje considerabile mediului înconjurător. Mai puţină poluare, mai mult confort pentru angajaţii companiei dar şi timpi reduşi de aşteptare pentru clienţii noştri. Avantajele se vor vedea inclusiv în creşterea veniturilor Poştei Române, atât pe piaţa de curierat cât şi pe piaţa celorlalte servicii poştale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*