Eveniment

Tentativă de viol asupra unei bătrâne din Timișoara

Tentativă de viol asupra unei bătrâne din Timișoara

O bătrână din Timișoara a trăit spaima vieții. Femeia de 71 de ani s-a trezit, în miezul nopții, în casă cu un individ care a încercat să o violeze.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte au fost direcționați de la Dipeceratul Poliției Locale pe str. Iuliu Maniu, unde un bărbat a sesizat telefonic, în jurul orei 01.20, că mama sa este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește. “La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual. Femeia care locuia în apartament a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare.

Individul a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*