Sport

Ionel Pascotă și fiul său, Patrick, sportivii anului la Gala Campionilor motociclismului românesc, în 2017!

Ionel Pascotă și fiul său, Patrick, sportivii anului la Gala Campionilor motociclismului românesc, în 2017!

Anul 2017 a fost unul excepțional pentru multiplul campion național, Ionel Pascotă, care, alături de fiul său Patrick, a fost prezent, weekend-ul trecut, la Gala Campionilor 2017 din motociclismul autohton, eveniment de unde nu au venit cu mâna goală.

Finalul săptămânii trecute a avut loc Gala Campionilor 2017 a motociclismului românesc, evenimentul având loc la București. Organizat de Federația Română de Motociclism – instituție care a împlinit 90 de ani de existență, cel mai important eveniment din motociclismul românesc, petrecut în afara unui circuit, i-a avut ca protagoniști, printre alții, pe timișenii Ionel Pascotă – campion național la clasa 600 cmc Supersport și Patrick Pascotă, fiul lui Ionel, de asemenea campion național la Supermoto, clasa 65 cmc.

Sportivii din Giroc au fost declarați sportivii anului de Federația Română de Motociclism (FRM), Ionel la ramura ”viteză”, iar Patrick la ramura ”supermoto”, în cadrul Galei Campionilor 2017, Ionel Pascotă primind medalia de campion național și tricoul ”aferent” titlului suprem.

Evenimentul a fost prilejul perfect pentru o nouă ”afirmare” a mezinului familiei, Patrick, care a reușit să câștige în 2017 titlul de campion național al României, dar și medalia de argint la Campionatul European BMU. Puștiul, în vârstă de numai 10 ani, s-a impus în plan național la clasa Supermoto, 65 cmc, iar ca urmare a acestor performanțe a fost felicitat de însuși președintele Federației Europene de Mototciclism. ”Federalul” european, Dr. Wolfgang Srb, a fost oaspetele de onoare al FRM la acest eveniment și nu s-a sfiit să-l felicite pe Patrick pentru rezultatele obținute în 2017, urându-i succes pe mai departe. Președintele Federației europene de Motociclism a anunțat, în cadrul evenimentului, că va fi cu ochii pe cariera lui Patrick Pascotă, promițând că-i va urmări evoluția ca sportiv.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*