Cultură

Ştefan Hruşcă susţine două concerte în aceeaşi zi la Opera din Timişoara

Ştefan Hruşcă susţine două concerte în aceeaşi zi la Opera din Timişoara
Adora Beauty
  1. Pentru cei care – cu nostalgii ale unei copilării cu dalbe ierni de poveste – sărbătorile încep odată cu colindele lui Ștefan Hrușcă, artistul va susține în capitala Banatului două concerte în aceeași zi. Seria turneelor sale de Crăciun a început în 1991 și de atunci, an de an, Ștefan Hrușcă a avut parte de public fidel și săli arhipline în toată România.

Concertul intitulat „Acasă de Crăciun” se va desfășura luni, 11 decembrie, de la ora 17,30 și de la ora 20, la Opera Națională Română Timișoara. Îndrăgitul colindător maramureşean  va vesti miracolul Sărbătorilor cu frumoasele-i cântece tradiționale precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

La Timișoara, biletele pentru concert costă, în funcție de loc, 80 sau  100 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

Ştefan Hruşcă s-a născut în 8 decembrie 1957, la Ieud, în inima Maramureşului, și este unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales pentru colindele sale. A debutat în 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut cca o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada, însă de atunci a revenit în fiecare an în țară, iar colindele sale, cu mare grijă pentru datină, bucură de sărbători mii de români.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*