Economic

Antreprenorii din Timiș, invitați la seminarul “Regulamentul de Protecție a Datelor cu Caracter Personal”

Antreprenorii din Timiș, invitați la seminarul “Regulamentul de Protecție a Datelor cu Caracter Personal”

Eveniment important pentru agenții economici din Timiș! Un seminar de prezentare spre aprofundare a Regulamentului de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, în scopul planificării pașilor de implementare a acestuia în cadrul firmei, va fi organizat vineri, 8 decembrie.

Dezbaterea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Camera de Comerț Britanico-Română, în parteneriat cu Moore Stephens KSC și va avea loc de la ora 10, la sediul CCIAT, în Sala C.E.D.O.

Începând cu data de 28 mai 2018, companiile din toată lumea care stochează și procesează date despre cetățenii U.E. vor fi nevoite să se conformeze GDPR. Amenzile posibile pentru non-conformare pot ajunge de la 2 – 4% din cifra de afaceri globală până la 20 mil. euro, în funcție de suma care este mai mare.

La eveniment vor participa ca lectori atât specialiști în aplicarea managementului securității informaționale cât și avocați și consultanți cu experiență în implementarea procedurilor privind sistemul de protecție a datelor cu caracter personal.

Participarea firmelor este gratuită, pe baza invitației.

 

(Foto: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*