Sport

Fetele de la SCM Timișoara pot lega victoriile din Liga Națională, deseară, cu Sirius Tg. Mureș

Fetele de la SCM Timișoara pot lega victoriile din Liga Națională, deseară, cu Sirius Tg. Mureș

SCM Timișoara are șansa de a lega victoriile în Liga Națională de baschet feminin, în această seară. Fetele lui Mihai Coldea caută un nou succes, împotriva celor de la BC Sirius Tg. Mureș, în sala constantin Jude.

Sâmbătă, 2 decembrie 2017, fetele de la SCM Timișoara joacă pe teren propriu, cu BC Sirius Tg Mureș. Partida, programată pentru ora 19,00, contează pentru Liga Națională de baschet feminin și se oacă pe parchetul sălii Constantin Jude.

”Venim după victoria de la Alba Iulia și avem un moral bun. Vom întâlni o echipă incomodă, cu jucătoare de valoare, care a făcut un meci bun în ultima etapă, când a pierdut pe final cu U Cluj. Ne dorim mult victoria și suntem pregătiți să facem joc bun. Sper ca lumea să vină la sală și să ne incurajeze!”, a spus Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara, înaintea confruntării.

Fetele violete au acumulat până acum șapte puncte din cinci partide și mai au și o restanță de jucat. Aceasta a fost programată pentru marți, 5 decembrie, la Cluj, cu Universitatea. În plus, echipei de pe Bega i-a fost ștearsă din clasament victoria de pe terenul celor de la Phoenix Galați, după ce dunărencele s-a retras din campionat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*