Eveniment

Au dat spargere într-un autoturism. Jandarmii le-au venit de hac

Au dat spargere într-un autoturism. Jandarmii le-au venit de hac

Doi tineri în vârstă de 21 și 23 de ani au fost prinși de jandarmi, după ce au spart un autoturism din care au furat articole noi de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică în municipiul Timișoara, a depistat două persoane despre care există suspiciunea că sustrag bunuri din autovehicole. Indivizii au fost observați ieri, pe strada Platanilor, în timp ce transportau o geantă și un rucsac. La vederea echipajului de jandarmi, aceștia au avut un comportament agitat și au încercat să se îndepărteze însă au fost oprite. “Li s-a solicitat să își decline identitatea și să precizeze ce obiecte au asupra lor. Inițial, au menționat că în bagaje transportă bere, că nu sunt din municipiul Timișoara și că nu au documente de legitimare”, transmit reprezentanții Grupării Mobile Timişoara.

Existând suspiciuni asupra acestora, jandarmii au procedat la controlul bagajelor. Au fost găsite două colete cu numele unei societăți de curierat și articole noi de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Persoanele depistate, bărbați cu vârsta de 21 și 23 de ani, au menționat, la început, că au găsit bunurile într-un tomberon, însă apoi au recunoscut că le-au sustras dintr-un autoturism.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la furtul din autovehicule, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și i-au condus pe cei doi bărbați la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*